TULOSTA JÄSENKAAVAKE TÄSTÄ

Tervetuloa Lammi-Seura r.y.:n jäseneksi!

Lammi-Seuran jäseneksi voit liittyä tulostamalla ja täyttämällä oheisen (vas. kuvan alla) kaavakkeen ja lähettämällä sen postissa seuran puheenjohtajalle osoitteella Lammi-Seura / Tarja Mattila, Kostilantie 8, 16900 Lammi.

Tai ellet voi tulostaa kaavaketta, voit lähettää vastaavat tiedot erillisellä paperilla em. osoitteeseen. Tai voit myös lähettää jäsenkaavakkeen tiedot sähköpostilla osoitteeseen tarja.mattila3(at)gmail.com

Jäsenmaksu vuonna 2017 on 10 € / henkilö ja sen voi maksaa erikseen lähetettävällä pankkisiirrolla.

Seuran toiminta perustuu talkootyöhön. Monenlaista tekemistä järjestetään vuosittain. Museoiden siivous keväällä toukokuun alussa sekä opastukset museolla kesäaikaan tehdään talkootyönä.

Toimintaan voi vaikuttaa vuosittaisessa kokouksessa sekä ottamalla yhteyttä johtokuntalaisiin. Uusia ideoita ja tekijöitä tarvitaan. Tervetuloa mukaan!