Lammi-Seuran myytävät tuotteet

(klikkaamalla saat kuvan suuremmaksi)

Tiedustelut: Tarja Mattila p. 0400 628 971 tai tarja.mattila3(at)gmail.com

LAMMIN PITÄJÄN HISTORIA I

(1972) kertoo Lammin pitäjän historiaa esihistoriasta keskiaikaan ja Ruotsin vallan loppuun. Kirjoittajat A. Virmala ja P. Ruotsalainen.

LAMMIN PITÄJÄN HISTORIA II (2001)  sisältää Lammin pitäjän historian vuodet 1808-1917. Kirjoittaja Martti Pänkäläinen.

LAMMIN PITÄJÄN HISTORIA III (2000) kertoo Lammin pitäjän historian vuodet 1917-1995. Kirjoittaja Kaisu Koskue.

Historiakirjat saatavana:

• Lammin kirjasto-yhteispalvelupiste (Linjatie 4, Lammi)

• Museokauppa Skogster, Raatihuoneenkatu 8, 13100 Hämeenlinna

• Hinta 10 € / kpl

• Tiedustelut Tarja Mattila (yhteystiedot yllä)

VARJOSTA VALOON Lammin suojeluskunnan ja Lottien toimintaa 1917-1944. Kirjoittaja Kaisu Koskue.

Saatavana Lammin kirjasto-yhteispalvelupisteestä (Linjatie 4, Lammi). Hinta 20 € / kpl.

LAMMIN JA HÄMEENKOSKEN LINJA-AUTOLIIKENTEEN JA MATKAHUOLLON VAIHEET. Kirjoittaja Ilmo Hakala-Rahko. Saatavana Tarja Mattilalta (yhteystiedot yllä). Hinta 30 € / kpl.

EVON KRUUNUNMETSÄTORPAT JA METSÄNVARTIJATILAT. Kirjoittaja Kaisu Koskue. Saatavana Tarja Mattilalta (yhteystiedot yllä) ja HAMK:n Evon yksiköstä (Saarelantie 1, Evo) . Hinta 15 € / kpl.

AJAN SAATOSSA runokirja, Mauno Kiiskin runoja. Saatavana Tarja Mattilalta (yhteystiedot yllä).

Hinta 20 € / kpl.

ISÄNNÄNVIIRI JA PÖYTÄSTANDAARI

Saatavana Sp:n ja Lammin Op:n Lammin konttoreista. Hinta isännänviiri 65 € / kpl ja pöytäviiri 25 € / kpl.

LAMMIN KOTISEUTULEHTI

Saatavana Lammin kirjasto-yhteispalvelupisteestä (Linjatie 4, Lammi). Hinta 10 € / kpl.